Fodbold Landsholdet

17 10 2007

Hvor er det da bare tarveligt at se på? Jeg har overvejet at blive svensker, for det de danske spillere leverer på banen kan de svenske jo gøre bedre selv i ædru tilstand!

Nu har vi et dansk forsvar bestående af Helveg, Agger, Gravgaard, Niclas Jensen.

okay, men nu er agger og Gravgaard ude – så tager vi Martin Laursen. Fint.

Men vi tager også Ulrik Laursen?! – HVORFOR?! Den kegle kan jo ikke spille fodbold. Det viste han jo allerede ved Spaniens første mål? Olsen må da virkelig ha fået mange penge fra OB for at gøre det. Men ikke nok med at han havde historiens dårligste debut, så kvitterer han Ulrik Laursen/OB med at HELE OB’s forsvar måske skal spille i kampen mod Letland? Nå ja, hold da bare Helveg inde. Lige PT er han jo ikke en gang på niveau med Søren Colding’s “hurtighed” ! Det er helt hen i vejret!

Citat Morten Olsen: – Vi har jo udtaget hele OB’s forsvar – Chris Sørensen, Ulrik Laursen, Anders Møller Christensen og Thomas Helveg – og måske spiller de alle onsdag.

Ja. Det er rigtigt flot at du har udtaget hele deres hold, lad mig trykke din pæne hånd. Lad da også bare Ulrik Laursen få genvalg. Thomas Helveg er din squash boodie, så jo. han skal da også med. Chris Sørensen?! ja, flot. Hvad med at bruge Cagara fra FCN? Det er da tydeligt at han kan mere end “Chris Sørensen“. Anders Møller Christensen – behøver jeg sige mere?

Citat Thomas Sørensen: Nu kender vi jo lidt mere til Ulrik, efter han fik debut i lørdags. Og hvis det bliver Chris på ventre back, så har vi jo trænet sammen i 10 dage nu. Men det handler da om at kommunikere tydeligt. Vi skal nok snakke noget mere end normalt. Både før og efter kampen. Vi skal have aftalt, hvordan vi forholder os i forskellige situationer.

okay, så i kender dem godt? I har trænet med dem i 10 dage? jo jo, så er det da klogt tænkt at i tager hele deres hold ind på banen, det er da også smukt at du siger i skal snakke lidt mere sammen. Det er flot. Rigtig flot.

Jeg tænkte på om Morten Olsen ikke har overvejet Bøgelund(højre back), Priske(højre back), og hvor er den kære Per Krøldrup(central back)? Han har været med omkring landsholdet, spillet nogle kampe og gjort det godt.

Hvis vi mod Letland spiller med et forsvar der hedder: helveg, Ulrik Laursen, Anders Møller Christensen, Niclas Jensen – jamen så gider jeg simpelthen ikke se den kamp!

Midtbanen kan der ikke gøres så meget ved. Poulsen og Leon Andreasen.

fløjene. Hvorfor har vi stadig Rommedahl på holdet? Hvornår udnyttede han sidst hans hurtighed? Nå jo, til WM 2002 mod Frankrig da han løb fra deres forsvar som var omkring Helvegs alder(Ca. 36). Det er FEM ÅR SIDEN HAN SIDST GJORDE NOGET GODT MORTEN OLSEN!!! Det simpelthen ikke godt nok. Nu må den kegle da snart ryge. Han burde da gå til 100 meter hæk istedet for fodbold. Fæh.

Jørgensen og Grønkjær er godkendt. Men hvor er Simon Poulsen? Hvor er Løvenkrands?

Nu har vi altså også fået Mads Timm med på landsholdet oppe foran. Jamen hvad sker der for det? Han er udråbt som et af de største flop i Manchester Uniteds historie. Den dreng kan jo absolut INTET! Hvis jeg skal være ærlig gider jeg faktisk heller ikke se på Jon dahl mere. Hvor er vores nye Ebbe Sand henne?
Lad os nu få Søren Larsen tilbage, og et par andre kvalitets spillere. Ingen respekt for det danske landshold mere. Jeg tror at hver gang modstanderne siger “vi frygter deres hurtighed”, så er det simpelthen for at gøre grin med det danske forsvars snegle fart, en provokation af Morten Olsen’s latterlige valg af Rommedahl, ellers så er det bare fordi at alle hold godt ved at Danmark ikke kan en skid med den latterlige taktik de har kørt med i 7 år nu. Det de virkelig frygter er en ny landstræner, en ny højre fløj og en ny taktik !

Hvor er din nytænkning henne Morten O ?

Hvis ikke vi får en udskiftning på landstræner posten – så tror jeg vi får en udskiftning på tribunerne: Hooligans istedet for de tarvelige Roligans.

Reklamer

Handlinger

Information

11 responses

17 10 2007
Brian

1) Bøgelund har været prøvet for et par kampe siden – det kan vist næppe kaldes en succes. Manden holder bare ikke niveau. Priske… hm, måske fordi han sidder på bænken i den belgiske liga?

2) Krøldrup – jeg fatter det heller ikke?

3) Du nævner så fint Rommedahl. Jeg tænker lidt på, om du overhovedet har set nogle af landsholdets kampe de sidste 1½ år? Rommedahl har klart været en af landsholdets bedste og bærende kræfter i de sidste maaange kampe – han har været stabil og udviklet sit spil meget. Han er efter min mening indiskutabel, når han spiller som han har gjort i de sidste 1½ år!

4) Jeg er enig med Olsen i, at taktikken holder – men der er brug for andre typer på nogle pladser. Det holder ikke fx. at spille med Jon som boksspiller – uden anden angrebsstøtte – og så har vi brug for noget mere kynisme. Det nytter ikke at spille poleret bold – man skal lave mål!

4) Søren Larsen har ikke været inde om landsholdet det sidste års tid – det er jo nok fordi han har været skadet og slet ikke været i kamp for Schalke heller!

En idealopstilling kunne være:

Sørensen
Lars Jakobsen – Agger – Martin Laursen – Cagara
Christian Poulsen
Kenneth Perez – Leon Andreasen
Rommedahl – Bendtner – Grønkjær

17 10 2007
Brian

… og en bænk med nogle af fx. disse spillere:

Kasper Schmeichel, Michael Gravgaard, Daniel Jensen, Martin Albrechtsen, Rasmus Wurtz, Løvenkrands, Søren Larsen, Simon Poulsen, Michael Jakobsen, Jon Dahl, Martin Jørgensen, Per Krøldrup, Morten Skoubo, Nordstrand

Jeg tror, at der sker ting og sager når denne kval er overstået. Fx. tror jeg, at Helveg, Niclas, Grønkjær og Jørgensen stopper på landsholdet.

17 10 2007
blobnissen

1) Priske har været med et par gange og han har gjort det godt, han har
vist sig som en god offensiv back. Det at han ikke spiller, det har jo aldrig holdt spillere som grønkjær, jørgensen, helveg, sørensen, jensen, jon dahl osv fra at spille som fast mand på landsholdet.

2) Krøldrup – Det er jo tydeligt at Morten Olsen kun vil have de spillere med han kan lide personligt, og ikke dem som faktisk kan præstere noget.

3) Jeg vil godt spørge om hvordan du overhovedet kan nævne Rommedahl som en af de bærende kræfter da Danmark jo altså absolut ikke sprudler af deres offensive “kvaliteter”. Ikke mindst så er ordet “deffensiv” jo slet ikke noget Rommedahl ved hvad er.
Han har holdt niveau – ja, men hvilket niveau? lavt. Ja tak!
Bare se i aften. Hvis han laver noget man kan klappe af – så laver jeg en hyldest til ham herinde!

4)
Det er jo netop derfor at vi mangler en som Miklos Molnar!
Nej, men det er jo netop det. Vi mangler noget vilje, som Thomas sørensen udtalte igår: I vil se et tændt hold – nu spiller vi om placeringen på verdens ranglisten – Ja, det er flot mester kvaj !
… og nej, taktikken holder ikke. Det har den ikke gjort i ca 4 år nu.

4) Det samme gælder jo for rigtig mange andre spillere også. Selvom de ikke spiller, så er de med alligevel. Det er jo idioti af dimensioner !
Når Søren Larsen er kvit med sin skade så forventer jeg dælme også at han spiller !

En idealopstilling kunne være:

Sørensen
Lars Jakobsen – Agger – Martin Laursen – Cagara
Jørgensen – Christian Poulsen – Leon Andreasen – Grønkjær
Søren Larsen – ????

???? = Jeg kunne godt tænke mig en angriber der kan lidt på egen hånd og skabe nogle chancer, en rigtig angriber der kan drible, lidt ala Zlatan, Rooney osv. Måske ikke ligeså store, men bare det at de kan.

Ud med Rommedahl. Helt afgjort.

17 10 2007
Brian

Blobber, jeg ved ikke hvad det er du ser, dernede i sønderjylland – men de samme kampe som mig, er det nok ikke. Igen i aften var Rommedahl banens bedste.

Overskrift fra EB fx.:

Publikum piftede – Rommedahl strålede

Angående Priske: Han har altså ikke vist niveau – og han tilfører ikke holdet noget. En ting er at spille i den belgiske liga, som altså ikke er på et særlig højt niveau – noget andet er at sidde på bænken på et middelmådigt belgisk hold. Jeg mener afgjort ikke, at Priske har noget at byde ind med.

Når jeg nævner Rommedahl som en af de bærende kræfter – og som den måske bedste mand på landsholdet samlet set i de sidste 1½ år – så er det fordi han holder det højeste bundniveau. Uagtet at han har haft svært ved at komme på hold i sine klubber, så har han været farlig på landsholdet hver gang de sidste mange gange. Igen i aften så man ham gå forbi sin modspiller mange gange; komme til mange indlæg; lykkes med dribleture; have vilje og gejst; og score et mål! Kampens spiller i aften! 🙂

Fortæl venligst hvorfor taktikken ikke holder? Som Morten Olsen så rigtigt siger: Det er et spørgsmål om typer. Det har han super meget ret i – man kan så diskutere, om han spiller med de rigtige typer. Det mener jeg ikke altid han gør. Fx. er det en forkert type spiller, når man har Jon som eneste angriber i en 433.

Men overordnet set skal vi ikke snakke tal og systemer – vi skal snakke vilje, engagement og vindermentalitet! Og så skal vi huske på, at DK altså ikke svømmer i store stjerner, der spiller fast på deres europæiske klubhold. Der er bare ikke så mange klassespillere at tage af længere. Ret beset har DK vel kun to internationale topspillere: Agger og Poulsen. Resten er ordinære! Og derfor kan vi vel ikke forvente, at DK bare skal spadsere igennem en kvalpulje hver gang?!

Kedelig kamp i aften ellers – der manglede vilje og angrebslyst. Og så manglede der afslutninger!!!

17 10 2007
Brian

…fjern lige blockquoten, som lige blev lidt lang 😀

Chris Sørensen spillede i øvrigt rigtig godt i aften. Klasser bedre end Niclas!

18 10 2007
Far

Hvor er det bare ringe, de kan ikke engang klare sig i superliga, hvis de var der.
Nok det dårligste landshold vi har haft i min levealder.

18 10 2007
Brian

@far: Ja, og din levealder siger jo ikke så lidt endda 😉

muhahahaa

18 10 2007
Gerda

Først ville Blob være kørelærer, men nu vil han være fodboldanalytiker…
Hvad bli’r der næste?

3 11 2007
blobnissen

@Brian: Jeg er enig, Rommedahl gjorde det godt i kampen. Men på trods af det mener jeg stadig helt afgjort at han skal forlade landsholdet omgående – også med det i baghovedet at danmark spiller den forkerte taktik… Der er jo ikke én eneste spiller som spiller den taktik i deres respektive klubber. Jeg mener det er helt forkert.

Ja, helt klart at danmark ikke har de store stjerner mere som de jo fx havde til wm 98, hvor jeg mener danmark havde tidernes bedste hold nogensinde(efter hva jeg har set og oplevet – dermed tæller em truppen i 92 ikke med)

De havde et klasse hold med kæmpe store profiler. Det har vi ikke mere.
Igen med det i baghovedet er det jo så også forkert at vi bruger omkring 30 forskellige forsvars spillere i et forsvar kun bestående af 4 mand.
Når spillerne ikke er på så højt niveau, så kan man ikke forlange at de er så professionelle at de bare kan gå ind og spille sammen med hvem som helst. Det er jo lysende klart !
Da burde Fru. Olsen sætte sig ned og tænke lidt over hvad han har haft gang i.

Jeg mener stadig Priske har noget som fx Helveg ikke har. Det eneste jeg kan rose Helveg for er at hans hår altid sidder nøjagtig på den samme måde før en kamp- og efter en kamp. Kadou til det. yessir!

Vi mangler noget nyt blod på landsholdet- og ikke kun på træner posten, nej. Men også i spillertruppen. Den skal skæres lidt ned. Der er alt for mange spillere inde i varmen. Det duer simpelthen ikke. Efter Olsen er kommet til er der utrolig mange spillere der kun har et par få kampe på deres CV – går man nærmere ind og kigger på netop det CV så kan man se at de kun har fået ca 10 minutter spilletid til sammen i de kampe. Igen igen med det i baghovedet kan Olsen jo ikke stille sig op og sige at han prøver spillere af, men at de ikke præsterer nok. Måske gør de det ikke til træning. Men nu er træningen ikke alt.

Enig i at der manglede vilje.

@offtopic: Kan du være sød ved far.

@Gerda: Jeg kan og vil være alt. Jeg er jo perfekt ned til mindste detalje 😆

19 06 2013
Orlando Chiropractor

Amazing! Its really amazing article, I have got
much clear idea regarding from this article.

14 07 2013
business attire

I am regular visitor, how are you everybody? This
post posted at this site is genuinely nice.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: